ISOT2016(第17回嗅覚・味覚国際シンポジウム)

2016年6月5日(日)~6月9日(木)

第17回嗅覚・味覚国際シンポジウム ISOT2016 において、カタログ展示とポスター発表を行います。


開催概要

名称 17th International Symposium on Olfaction and Taste (ISOT XVII)
日時 2016年6月5日(日)~6月9日(木)
主催 Organizing Committee of the 17th International Symposium on Olfaction and Taste (ISOT2016)
開催場所 パシフィコ横浜(〒220-0012 神奈川県横浜市西区みなとみらい1-1-1)

ISOT2016 公式サイト
※本シンポジウムでの使用言語は英語です。

ポスター発表

Comparing temporal dominance of sensations and ultra-flash gc-based electronic nose results for milk chocolates

Poster Number: P1-067
Presentation Date: 6月6日(月)
Session Time: 19:00 - 21:00
Session Venue: Room 304
Author: Koichi YOSHIDA, Alpha MOS


Characterization and fast stability evaluation of various milk samples using an electronic nose and tongue

Poster Number: P3-058
Presentation Date: 6月8日(水)
Session Time: 16:30 - 18:30
Session Venue: Room 304
Author: Kiyoharu IKEHAMA, Alpha MOS


Identification of the Origin of Coffee by Using E-Nose System considering GC Olfactometry Analysis

Poster Number: P1-068
Presentation Date: 6月6日(月)
Session Time: 19:00 - 21:00
Session Venue: Room 304
Author: Kyuki Kato, Motohiko Sugiura, TOKYO ALLIED COFFEE ROASTERS Co.,LTD / Toshiyuki Yajima, Alpha M.O.S Japan K.K.

出展製品


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